Ajutor | Parerea ta | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate   RO EN
   
  Termeni si conditii      

Iti recomandam sa citesti cu atentie acest Acord. El stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului secretelemele.ro

Daca vrei sa trimiti un mesaj trebuie sa fii de acord cu termenii si conditiile acestui Acord. Daca nu esti de acord cu termenii, nu utiliza serviciile oferite prin acest site.

Ne rezervam dreptul de a modifica oricand:

  • termenii si conditiile acestui Acord
  • aspectul, optiunile, facilitatile site-ului

Orice schimbari survenite vor fi introduse pe site.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din termeni si conditii de utilizare sau termeni si conditii de utilizare in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Utilizatorii accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciului secretelemele.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarii sau modificarilor operate. In orice situatie in care oricare dintre utilizatori are obiectiuni sau rezerve fata de oricare dintre prevederile din termeni si conditii generale, respectivul utilizator are obligatia de a inceta de indata utilizarea serviciului secretelemele.ro sau a oricaruia dintre componentele acestuia.

Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor.

Recomandam citirea cu regularitate a Acordului pentru a fi la curent cu ultimele modificari.

CONFIDENTIALITATEA MESAJELOR. Esti singurul responsabil pentru securitatea utilizatorului si parolei unui anumit mesaj. De asemenea trebuie sa folosesti cu incredere masurile suplimentare de securitate a mesajelor prezente in formularul de introducere a acestora. Daca nu mai ai incredere in siguranta mesajului tau, cel mai bine este sa ne anunti.

Mesajele sunt memorate si transmise criptat. De asemenea mesajele vor fi sterse automat dupa o perioda de timp aleasa la momentul introducerii acestora.

CONDUITA ONLINE. Utilizand secretelemele.ro membru, esti de acord ca: Esti unic si direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine pe site sau transmise altor membri.

  • Nu vei introduce pe site si nu vei transmite catre alti membri materiale obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate.
  • Vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu regulamentul.
  • Nu vei insinua ca anumite informatii introduse de tine pe site sunt furnizate de noi, fara a avea acordul nostru prealabil.
  • Nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau alte informatii confidentiale fara acordul prealabil al proprietarului.
  • Nu vei sterge informatiile despre copyright, drepturi de autor sau orice alte materiale incluse pe site.
  • Nu vei modifica, copia, traduce, vinde, adapta nici un material sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit.
  • Esti singurul raspunzator de relatiile tale cu ceilalti utilizatori.

AVERTISMENT IMPORTANT. Este posibil ca alti utilizatori sa iti transmita materiale jignitoare, agresive sau obscene. Administratorii secretelemele.ro nu sunt responsabili de acestea. Fiecare utilizator in parte este singurul responsabil pentru continutul materialelor introduse de el.

Administratorul secretelemele.ro atrage atentia asupra faptului ca unii utilizatori ai serviciului solicita altor utilizatori, sub diverse pretexte, transferul unor sume de bani sau ofera promisiuni pe care nu intentioneaza sa le respecte. Administratorul secretelemele.ro nu are nici o responsabilitate fata de orice promisiuni ori angajamente asumate de oricare dintre utilizatorii secretelemele.ro catre alti utilizatori, fata de modul cum sunt indeplinite asemenea angajamente sau fata de incalcarea acestor angajamente, precum si fata de orice transferuri banesti efectuate intre utilizatorii secretelemele.ro, singurii responsabili pentru acestea fiind utilizatorii implicati.

RECLAMATII. Pentru rezolvarea eventualelor reclamatii referitoare la serviciile oferite de site, contacteaza echipa de asistenta clienti la adresa de e-mail contact@secretelemele.ro.

NOTA PROPRIETARULUI. Site-ul secretelemele.ro este proprietate a CAMSCAPE SERVICES SRL. Toate siglele, suportul si materialele initiale aflate pe site sunt propietatea CAMSCAPE SERVICES SRL. Copierea, traducerea sau folosirea lor in orice scopuri fara acordul proprietarului vor fi sanctionate conform legii si prezentului Acord.

PREVEDERI GENERALE. Respectarea prezentului Acord stabilit in termenii si conditiile de mai sus este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand si la interzicerea accesului pe site.

 
Home | Scrie | Citeste | Ajutor | Parerea ta | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate ©2008 CAMSCAPE SERVICES SRL Toate drepturile rezervate.